Elomarkkinat Hyökyllä

Elo & Ilo-  markkinat merellisissä maisemissa Tervasaarella

Haminalainen kulttuurivaikuttaja Patu Patanen esittelee kymenlaaksolaista musiikkiosaamista Elomarkkinaviikonloppuna 10. – 12.8.2018 Hyöky Areenalla Tervasaaren haminassa.

Torstaina 10.8.2017
Tullikamari tutuksi ja Tervasaari tapetille. Markkinaparaatin jälkeen klo 19.00 teemalla Suomi 100 ( Vepa ja Hyöky 105 ) lanseerataan Juhlajuoma ” Special Cusi ” 1000 senttilitraa. ” Mikserikoneen käynnistää itse ” Evakkoreki Eki ” eli kotkalaislähtöinen Erkki Liikanen säestäjinään haitaristit Mika Huusari ja Pepe Husu. Apuna toimivat Pena Hannula ja ” Polle ”. Juhlajuomaa annostellaan kaikelle kansalle 5 € muki. Santsi saman verran.

Perjantaina 11.8.2017
Kymenlaakson Puhallinmusiikkiyhdistys ry esittelee laaksokunnan Big Band osaamista konsertilla ja jam sessionilla.
Konsertissa kuullaan Rock-, Blues-, Tanssimusiikki-, Pop- tai tässä tapauksessa Soul-Sistersejä. Kaikki käy! Solisteina ovat Hanna Bergström, Satu Liimatta, Stella Löflund, Meeri Paavilainen ja Reeta Saranpää.

Lauantaina 12.8.
Hyöky Areenalla kuullaan Veikko Lavin sävelmiä tarinan höystämänä. Käsikirjoituksen on tehnyt Pentti Hannula. Tästä osuudesta on pidetty oma tiedotustilaisuus, mutta Pentti Hannula on maanantainakin paikalla.
Tervetuloa bileisiin !

Lisätietoja tapahtumasta antavat Patu Patanen 040 7633757 ja Reima Uusitalo 040 5563245. Jos ette pääse ko aikana paikalle, voitte sopia teille sopivamman ajan allekirjoittaneen kanssa.